De afgelopen weken hebben er diverse BAG-WOZ studiedagen in het land plaatsgevonden, op initiatief van de Waarderingskamer het Ministerie van BZK. Tijdens deze studiedagen is gebleken dat een aantal organisaties nog geen keuze hebben gemaakt bij de overgang van inhoud naar oppervlakte.

Loket31 is met Way2GO marktleider binnen Nederland bij het bepalen van de gebruiksoppervlakten en optimalisatie van de BAG-WOZ-gegevens. Op dit moment wordt Way2GO ingezet bij meer dan de helft van alle woningen in Nederland. Van ruim 4 miljoen woningen wordt de gebruiksoppervlakten met behulp van Way2GO bepaald.

Naast de hoge nauwkeurigheid van de berekeningen wordt de functionaliteit van Way2GO door onze klanten als groot voordeel gezien. Alle informatie is in één scherm opgenomen, waardoor u efficiënt de controles kunt uitvoeren. U kunt u collega van de BAG, BGT en WOZ informeren door middel van meldingen. Tot slot is Way2GO ook voorbereid op de objectenregistratie. Gedurende het project gebruiksoppervlakte kunt u met Way2GO ook al de eerste stappen zetten richting de objectenregistratie.

Mocht u onze oplossing nog niet hebben gezien of wenst u Way2GO met de allernieuwste functionaliteit nogmaals te zien, dan komen wij graag bij u langs. Mocht u nog geen keuze hebben gemaakt in de overgang van inhoud naar oppervlakte of weet u nog niet welke koers u exact in dat kader gaat varen, dan komen wij graag bij u langs wat wij in dat kader voor u kunnen betekenen.